Ben je een Haarstylist en lijkt het je leuk om bij Time Out Kappers in Leek te werken? Wij zoeken in Leek een enthousiaste Parttime Haarstylist (22 uren).


Werken bij Time Out Kappers,  wie zoeken wij?

chiara-edwardWe zoeken een klantgedreven Haarstylist. Naast een goede beheersing van vaktechniek vinden wij mensenkennis net zo belangrijk. Je moet in staat zijn om mensen in het middelpunt te zetten en hun wensen in een mooi resultaat kunnen vertalen. Daarnaast heb je alles in huis om onze klanten in de watten te leggen. Kwaliteit van  het haar vind je belangrijk en je gelooft in het geven van een goed advies niet alleen over de coupe, maar ook over verzorging en styling.  We zoeken iemand die graag wil trainen en bereid is daar tijd in te steken. We vinden het belangrijk dat je een vakfanaat bent met een “all-about-hair” mentaliteit en wil je talenten graag ontwikkelen. Je volgt de trends via diverse media en bent enthousiast om deze te leren en toe te passen. Daarnaast is flexibiliteit een pre. De werkdagen worden nog ingevuld maar je bent sowieso inzetbaar op de zaterdag.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur je motivatie en cv naar amanda@timeoutkappers.nl.

We zien je mailtje met nieuwsgierigheid tegemoet!

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook