Tijd voor vernieuwing…

Al jaren hebben wij het Privilege Spaarpunten Systeem waarmee gespaard kan worden voor korting op producten. Maar tijden veranderen en wij vinden het nu tijd voor vernieuwing. Graag bieden wij je namelijk continue en altijd de beste prijs op onze professionele haarproducten. En dat ook onafhankelijk van hoeveel er bij elkaar gespaard is. Daarom introduceren wij vanaf 1 juli 20=20!

Wat houdt 20=20 in?

Altijd de beste en voordeligste prijs. Want bij een besteding vanaf minimaal € 20 krijg je bij aanschaf van onze professionele producten altijd 20% korting. Je hoeft hier verder niets voor te doen! Voorheen moest je punten sparen om korting te krijgen. Nu kan je direct je voordeel krijgen.

We nemen als voorbeeld een Knipbehandeling van € 21,-. In de oude situatie werden er dan 21 punten bij elkaar gespaard dat recht gaf op een korting van € 0,84. Maar er moest minimaal €1,- gespaard zijn (25 punten) om die eerste euro al te kunnen krijgen. Nu geldt direct 20% korting. Bijvoorbeeld: je koopt een Kérastase Shampoo van € 22,90, dan is de korting direct € 4,58!

Dus altijd het beste advies & de beste prijs!

Het Privilege Spaarpunten systeem wordt per 1 juli vervangen voor 20=20. Hierna komen deze te vervallen. We hopen hiermee dat je ook in de toekomst er voor kiest om bij ons je professionele haarproducten aan te schaffen. Je krijgt het beste gepersonaliseerde en professionele advies en ook nog eens de beste prijs!

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook