Kapper Time Out Groningen vindt u aan de Vismarkt

Direct online afspreken

vismakrtBent u op zoek naar een goede kapper in Groningen, dan bent u op de Vismarkt aan het juiste adres. Wij zijn een sfeervolle professionele kapsalon. U kunt ons vinden aan de zuidkant van de Vismarkt in het centrum van Groningen.

Je haar verdient veel aandacht en kan het beste gecreëerd worden door vakmensen met liefde voor hun ambacht. Wij zijn er van overtuigd dat als een kapsel bij de uitstraling en het imago van een persoon past hij/zij zelfverzekerder, trotser en dus blijer is. Wij bezitten de kennis en kunde om jou op je mooist te laten stralen. Wij bieden een hoge service & zorg met een persoonlijke touch in een aangename ambiance.

Wij zijn kleurexperts in de kleuringen van L’ Oreal Professionnel en je krijgt bij ons gegarandeerd de mooiste en beste kleuring. Speciaal voor jou maken we elke kleuring gepersonaliseerd op maat.

Je kan online je afspraak boeken of via onze Kapper App. Gemak staat daar bij centraal, je afspraak is in een handomdraai gemaakt.

Adres

Time Out Vismarkt (route via Google maps)
Vismarkt 46
9711 KV
Groningen

T (050) 3135431
E vismarkt@timeoutkappers.nl

Openingstijden
Maandag 10.00 – 18.oo
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Respect voor de kwaliteit van haar en huid staat voorop. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste professionele producten. Wij geven altijd een eerlijk advies. Vanzelfsprekend blijven wij bij in ons vak en trainen wij veel in onze eigen studio. Hiernaast is er binnen elke salon de ruimte om onze individuele talenten te ontwikkelen.

Wij verrassen je graag elke keer opnieuw als je bij ons bent. We hebben 2-maandelijkse thema’s in de salon waar wij een aantrekkelijk aanbod voor jou aan koppelen.