Time Out Kappers

   


Maak uw volgende
afspraak met onze
iPhone of Android app! 


Spaar voor hoge kortingen op producten en luxe behandelingen

Excellente vak techniek, kennis, goede service en zorg plus een persoonlijke benadering zijn de pijlers waar onze gasten op kunnen vertrouwen tijdens een bezoek aan onze salons.

 

 

 

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste professionele producten. Respect voor de kwaliteit van haar en huid staat hierbij voorop. Wij willen ook dat u thuis alleen het beste voor uw haar gebruikt. Met ons spaarsysteem liggen luxe professionele producten binnen het bereik voor een brede groep klanten.

In elke salon is een kleur expert dagelijks aanwezig zodat wij de beste kleuren kunnen adviseren en creëren.  Daarnaast worden alle medewerkers goed opgeleid op het gebied van kleuren zowel in theorie als praktijk. Dit zorgt ervoor dat u gegarandeerd de mooiste en nieuwste kleuring krijgt. Natuurlijk met de beste producten van L’Oreal Professionnel”

Onze teams bestaan uit echte vakfanaten waarbij wij een “all-about’hair” karakter zeer belangrijk vinden. Wij zijn trots op ons vak en willen dat elke klant met een hoge tevredenheid de salon verlaat.

In september 2014 opent onze organisatie een studio in Zuidlaren  onder de naam Salonlab, de Studio. Op deze locatie worden wij  getraind en opgeleid  zodat wij continue het beste te kunnen bieden.

Wij hebben met regelmaat interessante lanceringen en acties. Bij elk bezoek wordt u verrast. 

Gemak staat bij het maken van een afspraak bij ons centraal. Deze is in een handomdraai gemaakt, overal en op ieder moment via onze website of Apps.

 

Wassen Knippen Drogen plus een product van L'Oréal Professionnel Shampoo 250 ml

                  


Een waanzinnig leuke en voordelige actie in september & oktober 2014 voor wie van kwaliteit houdt. Voor 29 euro krijgt u een upgrade van uw knipbehandeling. Uw coupe wordt gewassen, geknipt en gedroogd en u krijgt een professionele up uw haar afgestemde shampoo van Serie Expert L' Oreal Professionnel(250 ml normale prijs 39,90 euro). Natuurlijk kunt u ook voor Kerastase kiezen, dan kost deze actie 35 euro. Thuis uw haar wassen met een product van professionele salon kwaliteit wordt zo wel heel verleidelijk. U zult zeker het verschil ervaren! Wij geven u een passend advies over welke shampoo het beste bij u past! Deze actie is geldig in september en oktober 2014.

Lees verder...


Project Mystery Guests

            

 Time Out Kappers zoekt Mystery Guests!

Lees verder...


Nieuw! Kerastase Discipline

              

Kérastase Discipline

De nieuwe Discipline lijn van Kerastase is ontwikkeld voor alle typen weerbarstig natuurhaar, zoals kroezend, krullend en golvend haar. Van fijn, medium tot dik haar. Geeft het haar controle, gedisciplineerde beweging, zachtheid en elimineert pluis. Tot 72 uur Anti Frizz, tot 72 uur Anti Vochtigheid en een snellere Blow Dry. ... Ideaal voor het typisch Hollandse weer wat uitblinkt in een hoge luchtvochtigheid en onvoorspelbaarheid. Onze ervaring is dat ook fijn haar hier geen stevigheid verliest... We hebben ook een Discipline Protocol in de salon waarbij je een uitgebreideintensief verzorgend ritueel krijgt, deze producten zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar.      

Lees verder...


Steampod, haar stylen zonder beschadiging

      

Van catwalk tot rode loper: steil haar is blijft dé trend. Met de revolutionaire Steampod krijgt u altijd een ultieme glad, glanzend en lang houdbaar resultaat. De speciaal voor Steampod ontwikkelde producten bevatten pro-keratine, waarmee het haar intens wordt gevoed en beschermd. De feilloze technologie van de Steampod en bijbehorende verzorgingsproducten garanderen nog nooit eerder getoonde resultaten. Haar steilen zonder uw haar te beschadigen behoort nu tot de mogelijkheden!

Probeer de behandeling in de salon! Bevalt het goed? Dan kunt u de Steampod voor thuis ook aanschaffen.

De kapsalons die de Steampod in het assortiment hebben zijn:
AlmeloBedumBeilenCoevorden,Delfzijl Noord, Delfzijl CentrumGroningen BerenGroningen CentrumGroningen Lewenborg, en Winsum


De professionele haarkleuring: INOA

GEURLOOS ZONDER AMMONIAK, OPTIMAAL COMFORT VOOR DE HOOFDHUID, RESPECT VOOR HET HAAR, EINDELOOS KLEURVERMOGEN

Wat is INOA?

Inoa is een oxidatie kleuring zonder ammoniak. INOA bevat de ODS-technologie: een revolutionaire oliebasis die de werking van de kleuring optimaliseert en helpt de natuurlijke beschermlaag van het haar te respecteren.

Lees verder...


Van Time Out Kappers vindt u een kapsalon in: Almelo, Bedum, Beilen,  Coevorden, Delfzijl Noord, Delfzijl Centrum,Groningen Beijum, Groningen Beren, Groningen Centrum, Groningen Lewenborg, Leek, Raalte en Winsum.