Time Out Kappers

   


Maak uw volgende
afspraak met onze
iPhone of Android app! 


Spaar voor hoge kortingen op producten en luxe behandelingen

Uw haar onder handen nemen is onze passie

Persoonlijke aandacht en kwaliteit, maar ook exclusief, chic en innovatief. Het zijn de kenmerken van Time Out Kappers.

Uw coupe netjes geknipt of een exclusieve en luxe behandeling waarbij het haar heerlijk verwend wordt, het deskundig personeel van Time Out Kappers neemt alle tijd voor aandacht en advies. De salon biedt een stukje rust zodat de klant even tijd voor zichzelf kan nemen, een ontspanmoment. Een heerlijke hoofdhuidmassage tijdens een wasbeurt, een voedend haarmasker of een nieuw kleurtje, de behandeling vindt geheel naar de wens van de klant plaats. De producten van Kérastase waarmee in de salons gewerkt wordt, zijn erop gericht het haar mooi en gezond te maken en te houden. Voor elk haartype biedt de luxe haarverzorgingslijn een probleemoplossend product.

Kleuren is onze specialiteit, met in elke salon een kleurexpert weten wij de mooiste kleuren te creëren. Laat uw coupe tot leven komen! natuurlijk met de beste producten van L’Oreal Professionnel.

Voor wie nog een stapje verder wil gaan, hebben wij de Flip in Hair. Zonder clips, weaving of lijm die schade aan het eigen haar kunnen aanbrengen, word binnen één minuut door uzelf een weelderige haardos gecreëerd. De Flip in Hairextensions zijn vervaardigd van echt haar en zijn vernieuwend op het gebied van haarverlenging en -verdikking. Het werd al gebruikt in de showbizz en op de catwalk, maar is nu voor iedereen binnen handbereik.

Een andere noviteit van Time Out Kappers is de Steam Pod. Deze onlangs geïntroduceerde stijltang werkt op basis van stoom en is door Rowenta en L’Oreal Professionnel samen ontwikkeld. In een vochtig land als Nederland is het lastig om het haar stijl te houden. Na een behandeling met de Steam Pod blijft het haar gegarandeerd 72 uur stijl!

Wij zijn altijd in beweging en lopen vooraan in ontwikkelingen. We lanceerden als eerste kappers al in november 2011 onze eigen app. Een afspraak is nu in een handomdraai gemaakt, overal en op ieder moment. 

Heel graag tot ziens bij een van de Time Out Kappers

Kerastase Nutri-themique

Heeft u zeer droog en gevoelig haar? Dan bieden deze producten een oplossing: de voedende bestanddelen worden geactiveerd als deze in contact komen met warmte. Hierdoor wordt het effect van de verzorging versterkt en langdurig opgeslagen in het haar.

Lees verder...


Nieuw Kerastase Cristalliste

 
Cristalliste, het best bewaarde geheim voor lang haar.

Lees verder...


Van Time Out Kappers vindt u een kapsalon in: Almelo, Bedum, Beilen,  Coevorden, Delfzijl Noord, Delfzijl Centrum,Groningen Beijum, Groningen Beren, Groningen Centrum, Groningen Lewenborg, Leek, Raalte en Winsum.