Balayage techniek

Bij Time Out Kappers wordt veel naar de verschillen tussen Balayage en Highlights gevraagd. Dat is ook niet vreemd, zowel Balayage als Highlights hebben overeenkomsten maar ook veel verschillen. Op deze pagina leggen we je uit wat Balayage precies is.

timeout balayage

Is balayage iets voor jou?

Balayage is een subtiele highlighting-techniek die niet zo ingrijpend is als het volledig veranderen van je haarkleur.

Het werkt op elke haarkleur, dus het doet er niet toe of je bruin, blond of rood haar hebt. En als je op zoek bent naar highlights die zo weinig mogelijk onderhoud vragen, dan is het de juiste keuze. Met deze highlights hoef je niet elke paar weken naar onze salon te rennen voor touch-ups, omdat je de hele lengte van je haar niet verft. Naarmate de highlights groeien, ziet het er volledig natuurlijk uit.

Wat moet je weten voordat je balayage-highlights krijgt?

Alleen omdat balayage-highlights weinig onderhoud vragen, betekent nog niet dat je nergens rekening mee hoeft te houden. Zoals bij alle highlighttechnieken betekent het dat je je haar moet laten oplichten. Hoe donkerder je startkleur (en hoe lichter je wilt gaan met je highlights), hoe meer werk er nodig is om het gewenste eindresultaat te bereiken. Houd er dus rekening mee dat je mogelijk meerdere sessies moet volgen, afhankelijk van je startkleur en hoe je wilt dat je haar er aan het einde van het proces uitziet.

Hoe wordt Balayage aangebracht?

Wij gebruiken de vrije hand naast van het gebruik van hulpmiddelen zoals folie en caps. Deze middelen vaak worden gebruikt tijdens andere highlight technieken. Dat betekent dat wij de kleur met de hand op een persoon aanbrengen. Time Out werkt met de beste kleurexperts om voor jou de beste keuze te maken.

timeout balayage

Feitjes

De balayage-techniek is te vergelijken met de hightlighttechnieken.

Wij werken met de producten van L’Oreal Professionel en Kérastase

Bekijk de meest gestelde vragen over Balayage.

 

Maak een afspraak

U kunt online een afspraak maken voor balayage:

Of wilt u meer weten over Highlights?

Balayage heeft overeenkomsten met Highlights en Kleuren. Bekijk dan wat wij met Highlights kunnen doen.

Twijfelt u nog? Neem eens een kijkje op instagram voor een indruk