Een aantal medewerkers heeft de workshop van het Global Curls Concept gevolgd.

In deze workshop hebben we specifiek het knippen en stylen van krullend haar op een hele bijzonder manier getraind  – van behandelplan tot nazorg – voor de perfecte krul! Dit hebben we gedaan volgens het Global Curl Concept. Centraal binnen dit  concept staat het behandelplan. Per klant wordt er op basis van de wens van de klant en het type krul van de klant een klantspecifiek behandelplan gemaakt. Vervolgens wordt met behulp van de speciale kniptechnieken van Globa
l Curl de perfecte krul gecreëerd.Naast de kniptechniek staan ook styling en verzorging van de krul centraal. Per krulsoort bestaat er een specifieke aanpak betreffende styling, verzorging en gebruik van producten.

De belangrijkste voordelen van kniptechnieken:

  • Accentueren van de krul door per bundel te boordelen en te knippen
  • Meer volume op de juiste plek door natuurlijke valling van de krul
  • Reduceert pluis en zorgt voor meer glans
  • Lees hier meer over het concept.

Nieuwsgierig? Bij de volgend Time Out salons kan je vragen naar deze speciale techniek: Time Out Kappers Delfzijl Landstraat en Time Out Kappers Delfzijl de WendingTime Out Kappers BedumTime Out Kappers LewenborgTime Out Kappers Vismarkt, Time Out Kappers Beren en Time Out Kappers Beilen. In 2017 kunnen we in overleg de prijs van tevoren bepalen, in 2018 zullen we een vast tarief voor deze techniek gaan berekenen.  De rest van de salons zal zeer waarschijnlijk volgen in 2018 met het trainen van deze techniek.