De laatste maand van het jaar staat in het teken van verwennen. Lekker koken voor anderen of door winkels struinen om de perfecte cadeautjes voor je familieleden in de wacht te slepen. Time Out Kappers doet hier uiteraard graag aan mee. We combineren de beste, professionele producten met spaarpunten, zodat je niet alleen je naasten kan verwennen, maar ook jezelf in de watten kan leggen!

Wanneer krijg je spaarpunten bij Time Out Kappers?

Altijd. Iedere euro die je uitgeeft aan je behandeling, levert een spaarpunt op. Je begint dus direct met het opbouwen van je korting. Wanneer je vijftig punten hebt gespaard, krijg je al 7,50 euro korting op een product naar keuze! Je bent vrij om door te sparen, maar de maximale korting bedraagt altijd 7,50 euro per product. 

Voorbeeld: je krijgt een behandeling van 26 euro. Je spaart dus direct 26 punten. Direct een goede start en zo heb je zelfs na je eerste behandeling al korting te pakken! Je hebt hier geen pas of stempelkaart voor nodig en je punten worden automatisch bijgewerkt. Je hoeft dus niks te doen om producten aan te schaffen voor een zeer gunstige prijs. 

Sparen voor jezelf of voor kerstcadeautjes!

De spaarpunten van Time Out Kappers geven jou de absolute kans om het perfecte product aan te schaffen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze verwenning maakt de decembermaand volledig af.

Uiteraard is het ook mogelijk om je gespaarde punten te gebruiken om een van je naasten te verrassen. Er is altijd iemand die een shampoo, conditioner of masker van Kérastase of l’Oreal Professionnel met open armen ontvangt!

Lees hier alles over de producten van Kérastase en l’Oreal Professionnel.