Resultaten die voor zich spreken..

Kleuradvies van deskundige kleurspecialisten

In onze kapsalons bieden we de beste kleuringen en gebruiken diverse kleurtechnieken zoals het zetten van highlights en balayages, maar ook voor een perfecte basiskleur kan je bij ons terecht. Wij werken met kleurspecialisten die continue getraind worden. Daardoor kunnen wij je altijd een trendy kleuradvies geven waarbij we rekening houden met jouw wensen.

Bij ons heeft de gezondheid en sterkte van je natuurlijke haar de prioriteit. Zo werken we bij kleuringen graag met een toevoeging van Olaplex wat er voor zorgt dat je haar niet beschadigd. Je hebt een zichtbaar beter resultaat van je haarkleuring en gezondheid van je haar.

Student in de stad Groningen?

Als kapper in de studentenstad Groningen bieden wij voor knipbehandelingen voor studenten een speciale studentenkorting. Deze vind je in onze vestigingen aan de Vismarkt en de Beren. Kies bij het online boeken voor de speciale studentenprijs.

Korting voor trouwe klanten

Trouwe klant? Vraag eens naar onze acties zoals bijvoorbeeld een Take 4! Betaal 4 knipbehandelingen vooruit en krijg daarvoor een mooie korting. Jij bent altijd goed geknipt, daar zorgen wij voor!