Contact

Er zijn 10 Time Out Kapsalons gevestigd in Groningen en Drenthe. Wij werken samen, volgen o.a. gezamenlijke trainingen en hebben dezelfde uitstraling en acties. Ook beursbezoeken en leuke activiteiten doen we vaak samen.

Bij ons draait alles om jou, want we geloven dat iedereen uniek is en een kapsel verdient dat perfect bij hem of haar past.

In onze salons heerst een warme en gastvrije sfeer. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens je bezoek. Of je nu een praatje wilt maken, wilt ontspannen of gewoon wilt genieten van een moment voor jezelf, wij zorgen voor een rustgevende en prettige omgeving.

Time Out Beren

Kapper Groningen

Time Out Lewenborg

Kapper Groningen

Time Out Vismarkt

Kapper Groningen

Time Out Beijum

Kapper Groningen

Time Out Bedum

Kapper Bedum

kapper-bedum-groningen

Time Out Beilen

Kapper Beilen

Time Out Kappers Beilen

Time Out Landstraat

Kapper Delfzijl

Time Out Kappers Landstraat Delfzijl

Time Out Wending

Kapper Delfzijl

Time Out Kappers Wending Delfzijl

Time Out Leek

Kapper Leek

Time Out Kappers Leek

Time Out Winsum

Kapper Winsum

Time Out Kappers Winsum

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en dat je graag snel een afspraak wilt maken. Boek daarom je volgende afspraak snel en handig online via onze website of eigen App.
Je hebt dan direct je afspraak geboekt.

Wij kijken ernaar uit om jou in onze stoel te verwelkomen.

Elke Time Out Kappers kapsalon werkt met een eigen team en ondernemer(s) en elke Time Out Kappers kapsalon is uniek en vooral lokaal georiënteerd.

Heb je een vraag voor een specifieke salon, kijk dan op de eigen kapsalon pagina voor de contact gegevens. Heb je een algemene vraag voor Time Out Kappers, neem dan contact met ons op via info@timeoutkappers.nl.

We hopen je gauw te mogen begroeten bij Time Out Kappers!