Time Out Kappers heeft 4 filialen in Groningen: Kapper BeijumKapper LewenborgKapper Groningen centrumKapper de Beren (korrewegwijk)

 

Time Out Kapper Vismarkt

In het centrum van Groningen, aan de Vismarkt, zit Time out Kappers Vismarkt. U kunt ons vinden vlakbij Humphrey’s en Huize Maas.

Time Out Kapper De Beren

Al sinds jaar en dag is onze kapsalon in Groningen te vinden in de Korrewegwijk bij de Jumbo. 

Time Out Kapper Beijum

Gevestigd in winkelcentrum Beijum West vindt u ons vlakbij de Lidl en de Albert Heijn.

Time Out Kapper Lewenborg

In Lewenborg, in het winkelcentrum bij de ingang van het overdekte winkelcentrum kunt u Time Out Lewenborg vinden.

Time Out | Kapper in Groningen

Misschien wel de beste kapper in Groningen. Al meer dan 15 jaar kunt u in Groningen verschillende Time Out Kappers vinden. In de binnenstad van Groningen is de kapperszaak in het mooie pand aan de Vismarkt voor velen geen onbekende kapsalon.

Time out, de kapper in Groningen die met de tijd mee gaat.

Time Out Kappers wil de beste kapper van Groningen en omstreken zijn. Dit proberen door ons continu te verbeteren maar ook door de allerlaatste workshops en opleidingen te volgen, deze worden georganiseerd door de beste merken en de beste kappers. Door onze jarenlange ervaring op hoog niveau geven we u het beste advies.

Knippen of kleuren bij Time Out Kappers
Wij volgen dus verschillende trainingen om jou de beste technieken te bieden. Een voorbeeld van de technieken die wij beheersen zijn highlights en balayage. Nieuwe manieren van haar verven!