Net begonnen aan je studie in de stad Groningen en op zoek naar een kapper? Time Out Kappers biedt studenten in Groningen en Beilen een speciaal tarief aan! Zo kun je op een betaalbare manier kennismaken met de kapper van de stad Groningen. Met Time Out Kappers vind je altijd een kapper met studentenkorting in jouw buurt!

Nieuwe kapper zoeken in Groningen

Tijdens je eerste weken in een nieuwe stad moet je ontzettend veel aspecten uitzoeken. Waar doe ik mijn boodschappen? Waar parkeer ik de fiets zonder dat deze wordt weggesleept, maar ook: welke kapper moet ik in vredesnaam bellen om een afspraak bij te maken? We helpen je op weg. Bij Time Out Kappers hoef je namelijk niet te bellen. Je maakt gemakkelijk en snel online een afspraak. Daarnaast betaal je een speciaal tarief voor studenten! Zo heb je niet alleen snel een afspraak, maar is deze nog betaalbaar ook!

De volgende locaties bieden een studententarief aan:

Snel en makkelijk online een afspraak

Direct een afspraak maken? Boek gemakkelijk en snel een behandeling bij een van de bovenstaande vestigingen. Zo loop jij stijlvol de collegezalen in en pak je ook nog een leuke studentenkorting mee!