Time Out Kappers bedankt de klanten in de kapsalon

Op woensdag zijn de kappers weer een week geopend en dat hebben we geweten! De agenda van onze kappers in Groningen en Drenthe staat nog weken (bijna) vol en onze kapsters en kappers vinden het heerlijk om weer bezig te zijn met knip- en kleurbehandelingen. Via deze weg danken we al onze klanten voor het meedenken, het vertrouwen en het geduld wanneer ze niet direct aan de beurt kwamen. Geweldig!

We houden ook warme gevoelens over aan de steun die wij kappers van onze klanten hebben gekregen. Denk bijvoorbeeld aan de Take 3 en Take 5 acties die enorm succesvol waren. Mede dankzij deze steun hebben we de lockdown door kunnen komen.

We zijn blij dat ons online afspraken systeem van Salonhub de vele bezoeken goed aankon, waardoor we daar weinig tot geen omkijken naar hadden. Mede dankzij hen kunnen we de focus houden op dat wat we het liefste doen: het helpen van onze klanten!

Voorkom teleurstelling en boek alvast de volgende afspraak!

Heb je al een afspraak gehad? Schroom dan niet om alvast een nieuwe in te boeken. We verwachten een ’tweede golf’ aan drukte en wanneer je op je gewenste tijdstip een afspraak wil hebben, is het verstandig om tijdig te boeken.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en het getoonde geduld. We stonden wekenlang te popelen en zijn ontzettend blij onze handen nu weer letterlijk in de haren te kunnen hebben. Maak gauw een afspraak bij een van onze kappers in Drenthe of Groningen en we kijken uit naar je bezoek!