Met tien vestigingen in Groningen en Drenthe is Time Out Kappers een bekende naam in de kapperswereld. In deze blog stellen we alle salons graag aan je voor. Alle salons zijn goed te bereiken, vinden een goede sfeer belangrijk en de haarspecialisten knippen op een hoog niveau. Dat alles voor een betaalbare prijs. Zo is er altijd een kapper in de buurt en kun je gemakkelijk online een afspraak maken bij een goede kapsalon in Noord-Nederland. 

Time Out Kappers Bedum

In het winkelcentrum Veeno in Bedum vind je met Time Out Kappers de allround kapsalon voor zowel heren als dames. Ook kinderen zijn hier van harte welkom. Deze salon heeft zowel de kwaliteit van het knippen als de goede sfeer hoog in het vaandel! Kom je binnenkort een keer langs? We zitten aan de buitenzijde van het winkelcentrum.

Time Out Kappers Beilen

In het centrum van Beilen zit Time Out Kappers. Geen onderscheid tussen een nieuwe en een bestaande klant, maar gezellig een kopje koffie of thee. Time Out Kappers Beilen staat goed bekend en met voldoende parkeergelegenheden in de buurt bijzonder goed bereikbaar.

Time Out Delfzijl – Landstraat

Met zeven gepassioneerde haarstylisten is Time Out Delfzijl niet alleen de perfecte locatie voor jouw kapsel, maar ook nog eens een prettige salon om te bezoeken. Maak online een afspraak en kom langs in deze prachtige salon. Onze locatie zit in het centrum Havenstad, de winkelstraat van Delfzijl.

Time Out Delfzijl – De Wending

Naast een filiaal aan de Landstraat zit Time Out Kappers ook aan De Wending, zo is er altijd voldoende ruimte om een afspraak te maken bij een van onze salons in Delfzijl. Dit kan uiteraard ook online. De knusse, gemoedelijke sfeer en de gezellige haarspecialisten wachten je graag op!

Time Out Groningen – Beijum

In Groningen op zoek naar een goede kapper, maar ontwijk je liever het drukke centrum? Time Out Kappers zit ook in de buitenwijk Beijum en daar zijn voldoende gratis parkeergelegenheden rondom. We zitten in het winkelcentrum Beijum-West, vlakbij de supermarkten Albert Heijn en Lidl.

Time Out Kappers Groningen – Beren

Tussen de binnenstad en de Korrewegwijk vindt u het nieuwe winkelcentrum Beren. Time Out Kappers heeft hier een prachtige salon gevestigd. Gemakkelijk online te boeken en voor menig Stadjer goed te bereiken.

Time Out Kappers Groningen – Lewenborg

In Lewenborg is Time Out Kappers gevestigd in het winkelcentrum Kajuit. Gezelligheid wordt hier perfect gecombineerd met kwaliteit. Door de gratis parkeergelegenheden is het gemakkelijk om de salon te bereiken. Net zoals alle andere Time Out Kappers kun je ook hier snel online een afspraak maken.

Time Out Kappers Groningen – Vismarkt

Je dagje winkelen completeren met een bezoekje aan de kapper? Dan is Time Out Kappers aan de Vismarkt de perfecte locatie. Hartje Groningen, maar wel met de bekende goede sfeer en van een hoge kwaliteit knippen! We zitten in het monumentale pand direct naast restaurant Humphrey’s.

Time Out Kappers Leek

In Leek op zoek naar een goede en betaalbare kapper? Time Out Kappers in Leek (aan de doorgaande weg) past perfect in dit plaatje. Zowel mannen, vrouwen als kinderen worden hier met liefde geknipt. Uiteraard gaat online afspreken hier gemakkelijk en snel!

Time Out Kappers Winsum

Geknipt worden in het mooiste dorp van Nederland? Time Out Kappers Winsum is trots gevestigd in het prachtige Winsum. Maak online een afspraak en combineer een haarbehandeling met een bezoek aan het mooie dorp van Nederland. Parkeren kan op eigen terrein!