De oplettende klant heeft het wellicht al gezien: onze online afspreken menu is verbeterd! Zo wordt het maken van een online afspraak bij jouw favoriete kapper in Groningen en Drenthe nog gemakkelijker. De behandelingen staan niet alleen overzichtelijker onder elkaar, maar hebben we ook de behandelingen van de kapsalon naar keuze van meer informatie voorzien.

Extra uitleg toegevoegd aan online afspreken

Sommige behandelingen (zoals Olaplex) komen nieuwe klanten niet altijd direct bekend voor, terwijl deze behandelingen misschien wel erg geschikt zijn voor de klant. Binnen het online afspreken hebben we dit nog breder uitgelegd en staat de aanvullende informatie in uitgelichte blauwe blokken, zoals het onderstaande voorbeeld weergeeft.

Olaplex boeken online Groningen kapper
Mocht de uitleg over de behandeling niet voldoende zijn, mag er altijd worden gebeld. Telefonisch kunnen we vragen over haarbehandelingen beantwoorden en uiteraard is het daarna alsnog mogelijk om online een afspraak te maken bij een van onze kapsalons in Groningen of Drenthe.

Annuleren en wijzigen online afspraak

Het kan onverhoopt gebeuren dat een afspraak gewijzigd moet worden of dat deze helemaal niet door kan gaan. Een online afspraak annuleren kan altijd 24 uur voorafgaande via de ontvangen bevestigingsmail. Mocht je willen annuleren binnen 24 uur, dan is telefonisch contact opnemen hetgeen wat moet gebeuren. Het wijzigen van een afspraak kan door te bellen met de kapsalon. Uiteraard kan de afspraak ook worden geannuleerd, om vervolgens een nieuwe online afspraak te maken.

Zeer binnenkort ontvangen klanten ook mailtjes wanneer een afspraak is geannuleerd of gewijzigd!