Hoewel onze deuren tot en met 19 januari zijn gesloten, kijken wij alvast naar de invulling van onze agenda. We merken dat veel klanten weer staan te popelen om onze salon te bezoeken en uiteraard staan onze haarspecialisten klaar om een ieder met open armen te ontvangen. We hebben speciaal voor onze mannelijke klanten goed nieuws te melden, want ook zij zijn meer dan welkom in onze salons.

Knippen, korting en sparen voor heren bij de kapper

Onze specialisten zijn niet alleen opgeleid om onze vrouwelijke klanten te laten stralen, maar nemen ook met liefde mannenkapsels onder handen. Daarnaast krijgen onze mannelijke klanten ook de bekende voordeeltjes bij ons in de salon. Uiteraard krijgen mannelijke studenten de bekende korting. Daarnaast kunnen mannen ook sparen voor kortingen op producten, voor jezelf of voor een cadeau voor iemand anders (leuk voor de vrouw?). Voordelen die we niemand willen onthouden!

Zo maak je als man van het bezoekje aan de kapsalon een uitje en kunnen ze na de behandeling tevreden en geknipt over straat.

Maak tijdig een afspraak

We zijn zo langzamerhand de agenda alweer goed aan het vullen. Gelukkig is er nog voldoende ruimte voor onze mannelijke klanten. Zorg dat je tijdig een afspraak maakt, zodat je direct in de eerste week na de heropening aan de beurt bent!